Илиана Раева не пропусна да поздрави по очарователен начин внучката си

...
Илиана Раева не пропусна да поздрави по очарователен начин внучката си
Коментари Харесай

Илиана Раева на седмото небе от щастие

Илиана Раева не пропусна да поздрави по обаятелен метод внучката си Асияна за четвъртия й рожден ден.

" Днес нашата Прекрасница Асияна навършва 4 години! Тя е чудо! Да ни е жива, здрава и доста щастлива! Да пораства интелигентна, добра и смела! ", написа Илиана Раева в Инстаграм профила си, където показа фотография на внучката си.

" Животът и да е пъстра приказка с безчет положителни герои! Да е наслада и горделивост на ма, тати, ка, бабите и дядовците! Обичаме те, Слънце наше! ", написа още Раева към фрагмента в обществената мрежа, на който русата коса на дребната Асиана грее като злато на слънчевата светлина.

" Баба е купа и се гордея с това "  - показа преди председателката на Българската федерация по художествена гимнастика в " Шоуто на Николаос Цитиридис " пo bTV.

 

Третата внучка на Илияна Раева - дребната Асияна, е щерка на Виолета Сиракова. Тя се роди при започване на май 2020 година, напомня Ladyzone.bg

През юни фамилията съблюдава традицията да провежда така наречен обред погача. С приказна декорация, питка, сладкиши и събиране единствено на дами, над главата на дребното момиченце е била разчупена питка, върху огромна разгърната забрадка. 

Тогава Илиана Раева написа към фотосите, които показа в обществените мрежи:

" Погача на Асияна, моята трета, най-малка внучка!

Да е здрава, добра, смела, интелигентна, красива, щастлива...

Да е изпълнена с обич и религия!

Да е наслада и горделивост на мама SN Violeta и тати Georgi Korudjiev, на дядо Асен, на който е кръстена, на баба Жени, дядо Наско и баба Ани! Да е благополучие и сродна душа за кака си Илиана!

Да е благословена и Бог да я закриля!

Да бъде! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР